Perquè ens sobre els motius, ocupem els carrers!

PERQUÈ ENS SOBREN ELS MOTIUS, OCUPEM ELS CARRERS!

8 DE MARÇ 2023 VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 HORES

Companyes, companys,

Perquè ens sobren els motius, el proper 8 DE MARÇ ocuparem els carrers dels pobles i ciutats. Tenim molt a reivindicar (deteriorament dels entorns on vivim; atemptat contra les vides humanes amb la pujada de preus insostenible i la no garantia d’un sostre on viure; menysteniment i invisibilització dels treballs de cures; precarització de totes les feines i sobretot d’aquelles que estan més feminitzades i/o que ocupen persones migrades; violència sistemàtica contra les persones que el sistema expulsa pel seu gènere, color de pell, classe social, origen, religió, discapacitats, cos…) I esperem que aquest 8 de març anem juntxs pels carrers i les places per defensar VIDES DIGNES PER A TOTHOM. Aquest 8 DE MARÇ sortim juntxs, durant la jornada de VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 HORES, per cridar que volem que les NOSTRES VIDES (les vides de tothom) estiguin AL CENTRE del sistema i MEREIXIN SER VISCUDES.

Aquesta VAGA GENERAL FEMINISTA de 24 HORES convocada el 8 DE MARÇ és una vaga, LABORAL, EDUCATIVA, de CONSUM i de CURES, de tothom. Tant dones com homes, tant persones no-binàries com persones amb identitats dissidents, tant persones heterosexuals com gais, lesbianes, bisexuals, pansexuals,  tant persones queer com persones que segueixen els estàndards de gènere. És un vaga per a persones d’aquí i d’arreu. És una vaga per a persones racialitzades. És una vaga per a persones amb diversitats funcionals. És una vaga per a persones amb orígens diversos. És una vaga per a  persones que trenquen amb els estàndards estètics cossificadors. És una vaga per a les persones que no podem més. DIEM PROU! VOLEM VIURE TOTXS DIGNAMENT!

És per això que volem que ens acompanyis i et sumis amb nosaltres als actes de mobilització que s’han organitzat a la ciutat de Barcelona:

PIQUETS CENTRALSBIBLIOTEQUES EN LLUITAESPAI DE CURES
9:00 hores Jardinets de Gràcia, Bcn Piquets centrals de Barcelona, orientats a garantir el dret de vaga, sobretot a aquelles persones que estan més vulnerades. Serà un immens plaer caminar juntxs en la lluita per vides dignes per a tothom!  11:00 hores Carrer del Treball, 219, Bcn Inauguració Feminista! De la Biblioteca Gabriel García Márquez Inaugurem la biblioteca nova més nova amb encanteris i pocions per protegir-la dels masclismes. 12.30 hores CBB Rambles Poció per a la transformació feminista de les polítiques bibliotecàries. 13.30 hores Pl. Sant Jaume Breu concentració (si hi ha temps i energies) 18:30 hores Plaça de Castella Punt de trobada de la columna de Biblioteques per a anar a la manifestació unitària.9:30 a 17:00 hores Carrer de Mallorca, 244, 2-1, Bcn El local de la Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona romandrà obert com a Espai de Cures, per poder descansar i dinar, i com a espai de seguretat en cas de repressió durant la jornada de Vaga General Feminista de 24 hores. 17:00 hores Punt de trobada d’una columna per anar juntxs a la manifestació unitària.  
MANIFESTACIÓ UNITÀRIA A BARCELONA
18:00 hores Plaça Universitat Punt de trobada en la confluència del carrer d’Aribau amb la Gran Via de les Corts Catalanes (amb pancartes, cartells, octavetes, adhesius, xiulets, etc.). 18:30 hores Plaça Universitat Ens situarem darrera de la capçalera i la batucada no mixta per iniciar el recorregut de la manifestació unitària que transcorrerà per la Gran Via de les Corts Catalanes, Plaça de Tetuan, Passeig de Sant Joan i finalitza a l’Arc de Triomf. Estarem a la part mixta de la manifestació. Per tant, els homes també es poden adherir.

Recorda que quan hi ha convocatòries de vaga:

  • No teniu cap mena d’obligació de comunicar a l’empresa (l’administració, en aquest cas) si fareu vaga o si n’heu fet. Ningú no us ho pot demanar, i el fet de demanar-vos-ho, sigui verbalment o per escrit, pot ser considerat com una acció coactiva adreçada a vulnerar l’exercici d’un dret fonamental. Es comunica a l’empresa que es fa vaga simplement no acudint al lloc de treball o no realitzant treball en remot el dia de la convocatòria. Aquesta és l’única comunicació que cal.
  • No teniu cap mena d’obligació de realitzar serveis mínims si l’empresa no us ha comunicat prèviament i per escrit que heu de fer-ne. En relació amb els serveis mínims, i si teniu cap dubte, adreceu-vos a la nostra Secció Sindical.

Per últim, tingueu en compte que:

  • LA CONVOCATÒRIA DE VAGA ÉS DE 24 HORES, i hi ha plena cobertura legal (preavís registrat per la CGT de Catalunya). La vaga abasta tota la jornada del 8 de març, i aquesta és la crida que fa el moviment feminista: Vaga General laboral, de cures, de consum i estudiantil de 24 hores.

Sortirem als carrers i places, de pobles i ciutats perquè ens sobren els motius.

Enllaç a totes les convocatòries arreu del territori (7 i 8M):
https://assemblea8m.cat/?page_id=657

Salut, lluita i alegria!!

#Per unes vides dignes i contra el capital, Vaga General Feminista

#NoALesGuerres!

#Dona, Vida, Llibertat

#Continuem lluitant per les que foren, les que som i les que seran.

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

6 de març de 2023

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en 8 de març, Antipatriarcal, Vaga general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s