Afilia’t!

Som una organització de persones que tracten de canviar una societat que no els agrada perquè és desigual, injusta, autoritària i, la majoria de les vegades, irracional. És per això que treballem en camps molt diversos de la vida quotidiana, des del sindical fins a tot allò que tingui a veure amb l’àmbit social, lluitant per a combatre en tot moment les injustícies que ens envolten.

Cal fer-se valdre, demostrar la força que tenim. Cal respondre a la política neoliberal que ens domina. Però no s’ha de fer als discursos i a les fotos, sinó a la mobilització de forces que ens disposi en millors condicions davant la negociació. Cal recuperar la solidaritat social, aquesta veu que sempre ens ha dit que hem de veure en tots i totes aquells assumptes en els quals es disputa el benestar de la majoria. Que no hi ha plets propis i aliens, que allò meu no acaba en les quatre parets del meu servei, o del pavelló o recinte on treballo. Que la lluita d’allà és la meva lluita, que les pensions són també la lluita dels joves, que la lluita contra l’atur ho és també dels treballadors i les treballadores més o menys estables.

En això estem i a això et convidem. La CGT no et proposa la comoditat de tenir una vida arregladeta a canvi d’una quota i un carnet. La nostra oferta es limita a presentar-te un espai sindical i social des del qual defensar els teus drets en companyia i amb el suport d’altres que són com tu. Res més i res menys que això.

Si ho tens prou clar, és probable que vulguis unir la teva mà a d’altres persones com tu, currants dels diferents serveis de la Diputació que vam decidir aixecar el cap, començar a construir l’alternativa sindical, i revindicar allò que creiem que és just i necessari: els nostres drets i la nostra dignitat.

La CGT és una organització anarcosindicalista, és a dir, entre iguals, assemblea, sense jerarquies. Participació i solidaritat.

Afilia’t, participa, vine a les assemblees. T’esperem.

COM M’AFILIO A LA CGT?

Pots passar-te pel nostre local sindical del carrer Mallorca de Barcelona un dels dies que fem permanència (l’adreça la tens aquí), o adreçar-te als companys i companyes delegades que hi ha als diferents centres de treball (aquí sabràs on trobar-los). O bé apropar-te a la federació local de la CGT més propera i indicar allà que vols afiliar-te. La majoria de nosaltres estem afiliades a la Federació Local de Barcelona, i en concret al seu Sindicat d’Administració Pública, però pots afiliar-te a la federació de la CGT més propera al teu domicili, si vols. També pots descarregar-te el formulari d’afiliació per a lliurar-lo en mà, o si vols ens el pots enviar escanejat a cgt@diba.cat. O bé omplir el formulari on-line disponible al web de la CGT de Catalunya.

COM TROBO LA FEDERACIÓ MÉS PROPERA AL MEU DOMICILI?

Simplement, fent un cop d’ull al directori de Federacions i Sindicats de la CGT de Catalunya, clicant aquí.

QUANT ES PAGA DE QUOTA?

La informació vigent sobre les quotes d’afiliació la trobaràs en aquest enllaç. Actualment són uns 12 EUR mensuals, que et desgraven a la declaració de la renda de l’any següent. El cobrament de la mateixa és trimestral i, tot i que es pot pagar directament al sindicat o bé descomptada de la nòmina per part de la pròpia empresa, nosaltres et recomanem fer-ho mitjançant domiciliació bancària.

Per a qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a cgt@diba.cat i et contestarem.

Sigues benvingut/da. Com més serem, més riurem. I menys riuran a Can Serra i a Minerva.

Una resposta a Afilia’t!

  1. Retroenllaç: Bon i combatiu any 2017 | CGT@DipuBcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s