Sector públic

Ets personal laboral d’algun dels organismes autònoms, consorcis, fundacions o altres entitats que formen part del Sector públic de la Diputació? Esteu adherits al nostre Conveni Col·lectiu?

Des de la CGT volem tenir presència i representació en tot l’àmbit d’aplicació del Conveni Col·lectiu de la Diba. Si a l’organisme on treballes no hi ha constituïda cap Secció Sindical de la CGT, t’animem, a tu i als teus companys i companyes, a contactar amb nosaltres per a saber quins són els passos que cal fer per a constituir una Secció Sindical i començar a organitzar-se com a tal a la vostra empresa. Us ajudarem a fer-ho. Si abans de contactar-nos voleu saber com ho heu de fer per a afiliar-vos al Sindicat, us en podeu informar aquí.

Si al vostre Comitè d’Empresa no hi ha Delegats/des de la Confederació, potser és l’hora ja de començar a organitzar-se per a que n’hi hagi. Si no teniu cap Delegat o Delegada de Personal, o si els que hi ha són dels sindicats de sempre, potser ja toca plantejar-se fer una candidatura de la CGT per a concórrer a Eleccions i poder tenir companys/es amb capacitat i eines per a defensar els vostres drets, i amb les garanties legals que dona la condició de Delegat/da per poder-ho fer de forma efectiva. La CGT som el segon Sindicat a la Diputació de Barcelona, on tenim actualment un 24,1% de la representativitat en personal funcionari (7 Delegades a la Junta de Personal). Volem tenir pes i representativitat també en els diversos òrgans unitaris de representació de personal laboral dels organismes adherits al nostre Conveni. Ens ajudeu a fer-ho?

Contacteu amb nosaltres sense por i sense recança, en aquest enllaç teniu com fer-ho.

Fem créixer la xarxa de la CGT al Sector públic de la Diba. Juntes som fortes!