Recordatori d’Assemblees i crida a participar el dijous 18 de maig a la CONCENTRACIÓ convocada per la Junta de Personal a Can Serra

RECORDATORI D’ASSEMBLEES I CRIDA A PARTICIPAR EL DIJOUS 18 DE MAIG A LA CONCENTRACIÓ CONVOCADA PER LA JUNTA DE PERSONAL A CAN SERRA

A TOTA LA PLANTILLA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA,

Companyes, companys,

Continuant amb les comunicacions anteriors, i en relació amb el conflicte actual PROVOCAT PER LA DIPUTACIÓ per la seva negativa a ratificar en Ple la revisió del factor de penositat-perillositat, us enviem aquest correu per a recordar-vos les dues Assemblees informatives que convoquem CGT per demà i demà-passat i, especialment, LA CONCENTRACIÓ AQUEST DIJOUS DIA 18, A LES 10.00H, DAVANT LA SEU DE CAN SERRA, amb motiu de la celebració allà de la Comissió Informativa del mes de maig, concentració CONVOCADA PER TOTS ELS SINDICATS QUE FORMEM PART DE LA JUNTA DE PERSONAL.

Els detalls són els següents:

  • Dimecres 17 de maig: ASSEMBLEA. Entre les 10.00h i les 12.00h, presencial, a l’exterior del Pavelló Nord del Recinte Mundet, davant la porta de sortida de la bugaderia. El personal convocat a aquesta Assemblea és tot el personal del Recinte Mundet.
  • DIJOUS 18 DE MAIG: CONCENTRACIÓ. DAVANT CAN SERRA (RAMBLA DE CATALUNYA 126, BCN), A LES 10.00H. COINCIDINT AMB LA CELEBRACIÓ DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA.
  • Dijous 18 de maig: ASSEMBLEA. Entre les 17.00h i les 19.00h, telemàtica, amb connexió mitjançant software de videoconferència  (teniu l’enllaç de Zoom per accedir-hi en el correu-e que us vam enviar l’11/05/2023). El personal convocat a aquesta Assemblea és tot el personal de la Diputació de Barcelona.

Fem una crida, com l’estan fent també la resta de Sindicats, al MÀXIM DE PARTICIPACIÓ A LA CONCENTRACIÓ DE DIJOUS A CAN SERRA. Hem de ser moltes per a empènyer els polítics de la casa a comprometre’s a resoldre positivament el conflicte.

Reiterem el que està en joc aquí, que no afecta només a les 840 companyes i companys a les quals s’està negant la revisió del factor de perillositat del seu complement específic (personal d’oficis, manteniment, assistencial i personal presencial d’atenció directa en general de les Agrupacions professionals fins a grup C2; és a dir, diverses categories d’auxiliars, subalterns, operaris, oficials, que inclouen conductors de bibliobús, guardes forestals, fusters, cuiners, jardiners, paletes, etc), sinó que afecta AL CONJUNT DE LA PLANTILLA.

El que està en joc és la continuïtat present i futura de la Comissió paritària de Revisió i Reclassificació de llocs de treball, que és l’únic espai d’interlocució que tenim amb els RRHH de la Diba en el qual podem treballar per revisar tècnicament els components que conformen les retribucions del personal d’aquesta casa. Atesa la limitació de la negociació salarial al sector públic, i a l’administració local en concret, i l’actual context d’augment de la inflació i del cost de la vida, estem segurs que entendreu la importància de defensar el compliment i la ratificació dels treballs d’aquesta Comissió.

El que està en joc també és el respecte als treballadors i treballadores de la Diputació i la seva representació sindical, i L’ASSUMPCIÓ, PER TOTES LES PARTS, QUE ELS ACORDS I ELS COMPROMISOS S’HAN DE COMPLIR I FER COMPLIR. Portem molt de temps a la Diba sense que la part patronal, sigui a nivell tècnic o polític, doni això per descomptat, tot erosionant així qualsevol clima de confiança i de bona fe negocial, fins a arribar a la present situació, que resulta ja insostenible.

Us recordem també que CONTINUA EN PEU LA CONVOCATÒRIA DE LES TRES JORNADES DE VAGA PARCIAL (DE 11.00H A 15.00H) PELS DIES 24, 25 I 26. Aprofitem per informar-vos que el Comitè de Vaga hem estat citats pel Departament de Treball per acudir el dilluns al matí a l’acte de mediació amb la Diputació, i que ja s’ha produït una primera reunió, ahir, amb els RRHH de la mateixa per a acordar els serveis mínims durant la vaga.

Finalment, des de la CGT volem mostrar el nostre reconeixement a la Secció Sindical de la UGT per haver anunciat ahir públicament la seva adhesió a la vaga, si més no a la primera de les tres jornades d’aturada parcial convocades (la del dia 24). Reiterem també a tots els Sindicats amb representació a la Diba la nostra mà estesa per a l’acció unitària en relació a aquest conflicte.

Més informació aquí:

https://cgtdiba.wordpress.com/category/penositat/

EL DIA 18 TOTHOM A CAN SERRA! JUNTES SOM FORTES!

Salut!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

16 de maig del 2023

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Assemblees, Comunicats, Concentració, Penositat, Vaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s