Concentració davant Can Serra el dia 18 i calendari actualitzat de lluita pels propers dies

CONCENTRACIÓ DAVANT CAN SERRA EL DIA 18 I CALENDARI ACTUALITZAT DE LLUITA PELS PROPERS DIES

Companyes, companys,

Ahir divendres es va difondre al conjunt de la plantilla per part de la Presidenta de la Junta de Personal, un comunicat consensuat per tots els delegats i delegades electes en l’òrgan de representació unitari del personal funcionari de la Diputació, de tots i cadascun dels Sindicats presents en el mateix (CGT, CCOO, UGT i I-CSC). En el comunicat es fa una crida a CONCENTRAR-SE EL PROPER DIJOUS DIA 18 DE MAIG DAVANT CAN SERRA, A LES 10.00H, amb motiu de la celebració allà de la Comissió Informativa prèvia al Ple del proper dia 25.

L’esmentat comunicat el teniu en l’arxiu PNG adjunt i també aquí: https://bit.ly/3pDGSNX

Per part de la CGT preguem màxima difusió i implicació de tothom, per tal de poder fer prou pressió el dia 18 per a contribuir a resoldre satisfactòriament el conflicte sobre la revisió del factor de perillositat a la Diputació, amb l’actualització de les taules retributives associada a la mateixa. Ens afecta a totes, de forma directa o indirecta, com ja hem explicat en anteriors comunicats. I és molt important que puguem aconseguir una resolució positiva del mateix de cara al nou mandat sindical que ara tot just comencem, per tal d’acabar d’una vegada amb la dinàmica que portem tant de temps patint, de drets retallats i acords i compromisos que mai no es compleixen per part de la Corporació.

Més enllà de la concentració del 18, continua evidentment en peu la CONVOCATÒRIA DE VAGA (ATURADES PARCIALS ENTRE 11.00H I 15.00H) DELS DIES 24, 25 I 26, amb preavís ja registrat dimecres passat, dia 10, tant al Departament de Treball de la Generalitat com a la Diputació: https://bit.ly/42maBcL

I continuen en peu també les ASSEMBLEES DEL 17 AL MATÍ A MUNDET I DEL 18 A LA TARDA (TELEMÀTICA), així com les CONCENTRACIONS dels tres dies de vaga: https://bit.ly/3I59MfY

Així, doncs, el CALENDARI DE LLUITA actualitzat pels propers dies queda, ara mateix, com segueix:

  • Dimecres 17 de maig: ASSEMBLEA. Entre les 10.00h i les 12.00h, presencial, a l’exterior del Pavelló Nord del Recinte Mundet, davant la porta de sortida de la bugaderia. El personal convocat a aquesta Assemblea és tot el personal del Recinte Mundet.
  • Dijous 18 de maig: CONCENTRACIÓ. Davant Can Serra (Rambla de Catalunya 126, BCN), a les 10.00h. Coincidint amb la celebració de la Comissió Informativa.
  • Dijous 18 de maig: ASSEMBLEA. Entre les 17.00h i les 19.00h, telemàtica, amb connexió mitjançant software de videoconferència (teniu l’enllaç de Zoom per accedir-hi en el correu-e que us vam enviar l’11/05/2023). El personal convocat a aquesta Assemblea és tot el personal de la Diputació de Barcelona.
  • Dimecres 24 de maig: VAGA (ATURADA PARCIAL), de 11.00h a 15.00h, i CONCENTRACIÓ. Davant Can Serra (Rambla de Catalunya 126, BCN), a les 12.00h.
  • Dijous 25 de maig: VAGA (ATURADA PARCIAL), de 11.00h a 15.00h, i CONCENTRACIÓ. Davant del Paranimf de l’Escola Industrial, (Comte d’Urgell 187, BCN), a les 12.00h. Coincidint amb la data prevista per a la celebració del Ple de la Diputació del mes de maig.
  • Divendres 26 de maig: VAGA (ATURADA PARCIAL), de 11.00h a 15.00h, i CONCENTRACIÓ. Davant l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat (Plaça de l’Ajuntament 11, L’H), a les 12.00h.

Us adjuntem octaveta i cartell per a imprimir i fer córrer pels centres de treball. Us animem també a fer-ne difusió activa per les xarxes socials, amb els HT #VagaDiba #PenositatDiba #PleDiba

Aprofitem per a informar-vos que dilluns a la tarda el Comitè de Vaga hem estat convocats per RRHH per a tractar sobre els serveis mínims durant el decurs de la mateixa.

Reiterem finalment la nostra crida a tots els actors que han contribuït, per part patronal, a generar la present situació de conflicte, a ACTUAR AMB RESPONSABILITAT. La solució –ho tornem a dir– és a les seves mans, i nosaltres estem oberts al diàleg, però sempre des de la base del respecte que exigeix, i mereix, la nostra plantilla.

JUNTES SOM FORTES!

Salut!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats, Penositat, Vaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s