Eleccions Sindicals 2023. Tercer comunicat de campanya. Vota CGT: Fem que el dia 29 sigui un tsunami de dignitat de la nostra plantilla

ELECCIONS SINDICALS 2023. TERCER COMUNICAT DE CAMPANYA

VOTA CGT: FEM QUE EL DIA 29 SIGUI UN TSUNAMI DE DIGNITAT DE LA NOSTRA PLANTILLA

Companyes, companys,

Ens trobem ja en l’equador de la campanya electoral de les Eleccions Sindicals 2023 a la Junta de Personal de la Diputació de Barcelona, que finalitza el proper dilluns dia 27. DIMECRES 29 TOTS I TOTES ESTEM CRIDADES A LES URNES per a triar les nostres Delegades en l’òrgan unitari de representació del personal funcionari durant el proper mandat (2023-2027). Us reiterem novament, com vam fer en el nostre comunicat anterior (http://bit.ly/409Q7T9) la importància d’anar a votar aquell dia i de fer-ho prioritàriament DE MANERA PRESENCIAL.

Molt probablement la majoria de vosaltres estareu fartes ja de l’intens spam sindical al qual esteu sotmeses aquests dies –i respecte el qual ens disculpem, per la part que ens toca–, però considerem que és important fer notar a tothom que ens trobem enguany, ara mateix, en un moment crucial a la Diputació i al conjunt de les administracions públiques, a Catalunya i arreu de l’Estat. Una conjuntura que es pot saldar amb la continuïtat de l’hegemonia dels “agents socials” de sempre, aquells que negocien i acorden, com sempre, retallades, precarietat i pèrdua de drets per als empleats i empleades públiques en tots els nivells de l’administració (estatal, autonòmica i local). O també amb la d’aquells que s’han presentat com a quelcom diferent als de sempre, però que a la pràctica han demostrat ben poca cosa amb la seva acció sindical, i l’expansió dels quals tampoc no ha servit per a fer avançar enlloc els objectius polítics (i no pas sindicals) que pretenien representar. Es pot saldar, doncs, amb la continuïtat de tot això o bé amb el reforçament de la representativitat d’una organització sindical alternativa i combativa, la CONFEDERACIÓ GENERAL DE TREBALL (CGT), que està pugnant per recuperar els serveis públics i per impulsar en els mateixos un model sindical realment diferent, assembleari, horitzontal, vigilant, exigent amb la defensa i ampliació dels nostres drets, sense hipoteques, que no vol subvencions de la Diba ni tampoc alliberades, que no demana permís ni favors a ningú.

El dia 29 cal una participació tan àmplia com sigui possible de tot el nostre personal a les Eleccions a la Diputació. Per a donar impuls i força a aquest model sindical i a totes aquelles reivindicacions que porten tant de temps postergades en aquesta casa (del conjunt de la plantilla, però també específiques de les companyes de Biblioteques, ORGT, Respir, Parcs Naturals, de les interines en abús de temporalitat, de les companyes precàries de les borses, i de molts i moltes altres…) Perquè sinó decidim nosaltres a les urnes, n’hi haurà d’altres que decidiran enlloc nostre durant els propers 4 anys, i negociaran les nostres condicions de treball per nosaltres, les nostres possibilitats d’estabilització, promoció i carrera professional, el nostre poder adquisitiu, els nostres permisos i flexibilitat horària, el nostre temps de treball i de vida, la nostra salut en el treball i fora d’aquest, tot plegat en funció dels seus interessos particulars i no pas dels interessos col·lectius. I tant important com afiliar-se, com organitzar-se, com participar a les Assemblees, com secundar les vagues i les mobilitzacions… passos que molts i moltes de vosaltres heu fet durant els darrers anys; tant important com tot això és omplir les urnes de paperetes de la CGT el dia 29, FER QUE EL RECOMPTE DE VOTS AQUELL DIA SIGUI UN TSUNAMI DE DIGNITAT DE LA NOSTRA PLANTILLA.

Us recordem un cop més els nostres materials de campanya per que ens feu un cop de mà, en la mesura de les vostres possibilitats, a fer-ne difusió, i que no hi hagi ningú a la Diputació que sigui desconeixedor de l’alternativa de la CGT en aquestes Eleccions:

Avui dijous ens podreu trobar físicament fent campanya al Recinte Mundet, en el qual farem una Assemblea informativa a les 13h (en concret, a la Sala D-2 de l’Edifici Serradell). Demà tenim previst estar per Can Serra i Minerva, i dilluns a l’Institut del Teatre i a la Maternitat, recinte en el qual realitzarem la nostra Assemblea final de campanya (a l’Aula A-5 del Pavelló Xaloc). Tal com us vam dir en el nostre primer comunicat (https://bit.ly/3TrtSWi), en totes les nostres Assemblees de campanya està convocat el conjunt del personal de la Diba, per la qual cosa podeu acudir a les mateixes encara que no siguin al vostre Recinte o centre de treball.

Ens veiem el dia 29 a les urnes, empenyent la representativitat i la força negociadora de la Confederació. I amb aquesta, la de tots i totes. Salut!

MAI MÉS SOLES! JUNTES SOM FORTES! VOTA CGT!  

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

23 de març del 2023

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Campanya 2023, Eleccions sindicals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s