Convocatòria d’Assemblea de personal interí de la Diputació el 4 de maig a l’Escola Industrial, en torns de matí i tarda

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA DE PERSONAL INTERÍ DE LA DIPUTACIÓ EL 4 DE MAIG A L’ESCOLA INDUSTRIAL, EN TORNS DE MATÍ I TARDA

A tot el personal interí de la Diputació de Barcelona,

La Secció Sindical de la CGT convoca ASSEMBLEA DE TREBALLADORS I TREBALLADORES.

Lloc i hora: El proper dimecres 4 de maig del 2022, entre les 12:00h i les 15:00h (torn de matí) i entre les 16:00h i les 18:00h (torn de tarda) a l’Aula S7 de l’Edifici 25 (Recinte de l’Escola Industrial: https://bit.ly/38imqJF).

L’ordre del dia de la mateixa serà el següent:

  1. Informació sobre la situació del Procés d’Estabilització de la Llei 20/2021 a la Diputació
  2. Criteris i proposta de baremació per als processos selectius d’estabilització de personal interí
  3. Valoració de la possibilitat de mobilitzacions, si s’escau
  4. Altres informacions sindicals
  5. Torn obert de paraules

Hi pot assistir tot el personal funcionari interí de la Diputació, que és el personal convocat a la mateixa, de l’Escola Industrial o d’altres recintes. Ara bé, atès que l’aforament de la sala és limitat, encara, amb les actuals restriccions, demanem que es respecti el mateix i que en cap cas no hi pugui haver en aquesta simultàniament més persones que el nombre màxim admès (43 persones). Aquells i aquelles de vosaltres que esteu segures que hi assistireu, ens facilitareu la feina si ens envieu prèviament un mail comunicant-nos-ho (cgt@diba.cat) i també si en aquest ens feu saber si vindreu al torn de matí (12:00h) o al de tarda (16:00h).

La convocatòria d’Assemblea ha estat comunicada en temps i forma a RRHH i serà, per tant, autoritzada. Podreu justificar el temps d’assistència a la mateixa, així com el desplaçament amb un codi d’incidència 562 o mitjançant l’Espai Personal (Gestió per raons de servei; observacions: Assistència a Assemblea autoritzada).

Salut!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

25 d’abril del 2022

—-

Convocatòria en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Assemblees, Convocatòries, Estabilització, Interines. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s