28 d’octubre: Mobilitzacions i punts de trobada a Barcelona i al conjunt de la província, + informació d’utilitat per a difondre i secundar la vaga

28 D’OCTUBRE: MOBILITZACIONS I PUNTS DE TROBADA A BARCELONA I AL CONJUNT DE LA PROVÍNCIA, + INFORMACIÓ D’UTILITAT PER A DIFONDRE I SECUNDAR LA VAGA

Companyes, companys,

Com ja sabeu, atès que us en vam informar en un comunicat nostre fa pocs dies (https://bit.ly/3Ejvn0d), CGT i la resta d’organitzacions de la Taula Sindical de Catalunya convoquem VAGA AL SECTOR PÚBLIC PER AL PROPER DIA 28 D’OCTUBRE. A la Diputació de Barcelona estem cridats a la vaga tota la plantilla, en contra de l’”Icetazo”, de l’abús de temporalitat, i en defensa dels serveis públics.

Us enviem en el present correu informació sobre les mobilitzacions que es realitzaran a la ciutat de Barcelona durant la jornada de vaga d’aquest dijous. Són les següents:

  • 09.30h. PIQUET UNITARI CENTRAL. Amb inici davant la seu de la Diputació a Can Serra, Rambla de Catalunya 126.
  • 12.00h. MANIFESTACIÓ UNITÀRIA, amb inici a la plaça d’Urquinaona.

Cridem a les companyes de la Diba a assistir ESPECIALMENT AL PIQUET ITINERANT UNITARI QUE COMENÇARÀ A CAN SERRA A LES 09.30H. Atès que s’ha consensuat, entre tots els sindicats convocants de la vaga i l’espai de coordinació de plataformes i col·lectius d’interines de totes les administracions catalanes, la seu de la Diputació com a punt d’inici del mateix, considerem important que siguem molta gent de la corporació aquell dia allà per a rebre solidàriament la resta de companyes vaguistes del sector públic que participaran a la mobilització. En qualsevol cas, cridem aquells i aquelles que, pels motius que sigui, no acudeixin al piquet a Can Serra a primera hora, que assisteixin a LA MANIFESTACIÓ POSTERIOR A URQUINAONA. Allà hi hem de ser totes i tots. Porteu xiulets, cartells, pancartes, timbals, tot allò que se us acudeixi per a fer xivarri, fer-nos sentir i demostrar la nostra força.

Us enllacem un cartell en el qual podreu veure el detall de TOTES LES CONVOCATÒRIES I ELS PUNTS DE TROBADA EL DIA 28 A BARCELONA CIUTAT I A LA RESTA DE LA DEMARCACIÓ: https://bit.ly/3Efz5HU. A banda d’aquestes, també hi ha accions previstes en altres indrets de Catalunya: Lleida, Tarragona, Girona, etc.

A més, hi ha convocades a Barcelona dues ACCIONS PRÈVIES A LA PRÒPIA JORNADA DE VAGA, a les quals també animem tothom a participar:

  • Dilluns 25 (avui), 18h: Concentració a plaça Universitat.
  • Dimarts 26 (demà), 18h: Concentració i cassolada davant la seu del PSC (C/Pallars 191, Poblenou).

Us recordem l’enllaç del nostre blog on trobareu i us podreu descarregar TOTS ELS CARTELLS I MATERIALS PER A FER DIFUSIÓ DE LA VAGA, és aquest: https://bit.ly/3DKOrUx. Hi hem afegit cartell realitzat aquests darrers dies per companyes de la Xarxa de Biblioteques Municipals cridant a la vaga, per a la seva difusió específicament a les biblios de la província (https://bit.ly/3GmPY5l). Us animem a fer-ne difusió activa, per tots els mitjans que tingueu a l’abast, a la Diputació i fora de la mateixa. Si teniu possibilitat d’imprimir-ne i encartellar, feu-ho. Que no quedi ningú sense saber que hi haurà vaga contra l’Icetazo i l’abús de temporalitat el dia 28.

Si voleu buscar més informació sobre la vaga, o ajudar a difondre la mateixa, per les xarxes socials, i específicament per Twitter, busqueu/utilitzeu els hashtags #LesQueHiSomEnsQuedem i #VagaSectorPúblic28Oct. Si voleu més informació sobre l’”Icetazo” i les implicacions del mateix per al personal interí i temporal de les administracions i per al futur dels serveis públics, la podeu trobar al nostre blog: https://bit.ly/3nut1Vp.

Finalment, us informem que s’han negociat SERVEIS MÍNIMS amb la Diputació per al dia 28 per a aquells orgànics que afecten a serveis essencials a la comunitat, i que properament aquesta emetrà un decret al respecte. Us recordem que en cap cas esteu obligades a realitzar serveis mínims si la Diba no us ha comunicat expressament per escrit abans de la jornada de vaga que heu estat designades personalment per a fer-ne. Així mateix, recordeu també que no teniu cap mena d’obligació de declarar amb caràcter previ a la jornada de vaga si secundareu o no la mateixa, ni cap comandament no us ho pot demanar, atès que si ho fes es podria entendre que està intentant cohibir o limitar l’exercici d’un dret fonamental. Si se us presenta qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb nosaltres (cgt@diba.cat).

El dia 28 tothom a la vaga i a acudir massivament a les mobilitzacions, és ARA O MAI. JUNTES SOM FORTES, DEMOSTREM-HO.

Contra l’abús de temporalitat. En defensa dels serveis públics. Cap interina al carrer!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

25 d’octubre del 2021 

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Icetazo, Interines, Vaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s