Concentració el 30 de juny a Can Serra per l’estabilització del personal interí de llarga durada

CONCENTRACIÓ EL 30 DE JUNY A CAN SERRA PER L’ESTABILITZACIÓ DEL PERSONAL INTERÍ DE LLARGA DURADA

A TOTA A LA PLANTILLA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I ESPECIALMENT AL SEU PERSONAL INTERÍ,

Des de les Seccions Sindicals de la CGT i de la I-CSC fem una CRIDA CONJUNTA a tothom a participar el proper dimecres dia 30 de juny, a les 11.45h a una CONCENTRACIÓ davant la seu corporativa de Can Serra (Rambla de Catalunya 126, BCN), amb motiu de la celebració de la sessió plenària d’aquest mes de la Diputació de Barcelona.

Us convoquem per a fer sentir de nou les reivindicacions del personal interí de llarga durada, i reclamar una solució justa i digna per a l’estabilització del mateix.

En concret, VOLEM:

  • Que la Diputació declari el seu suport a tots els empleats i empleades públiques temporals de llarga durada, d’aquesta i de totes les administracions.
  • Que s’ordeni una auditoria per a analitzar les situacions d’abús de temporalitat en la plantilla, i que la Diputació reconegui aquest abús.
  • Que se suspenguin temporalment les convocatòries de les places d’oferta pública que s’identifiquin en abús de temporalitat, i que aquestes s’excloguin dels processos selectius fins que no hi hagi una solució legislativa que doni compliment a la jurisprudència comunitària.

Considerem que els pronunciaments recents del TJUE (Auto C-103/19 de 2 de juny, i Sentència C-726/19 de 3 de juny), que posen clarament en qüestió la doctrina que està aplicant fins ara la judicatura espanyola en relació a l’abús de temporalitat, tant a la jurisdicció social com a la contenciosa, ens refermen en la necessitat d’aquestes reivindicacions.

A més, volem mostrar també el nostre més ferm REBUIG a la proposta per a la reforma de l’article 10 del TREBEP presentada pel Ministeri a la Mesa General de Negociació de les Administracions Públiques, la qual no considerem que pugui servir per a resoldre la reproducció en el futur de l’abús de temporalitat a les administracions, sinó que va encaminada a empitjorar encara més la precarietat laboral en el sector i constitueix, a més, una evident porta oberta a l’externalització i privatització de serveis públics. Demanem que aquesta proposta sigui retirada.

Ens veiem el dia 30 a Can Serra.

PROU ABÚS DE TEMPORALITAT!  PER UNA SOLUCIÓ JUSTA I DIGNA PER AL PERSONAL INTERÍ!

Seccions Sindicals de la CGT i la I-CSC a la Diputació de Barcelona

—-

Comunicat conjunt en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, Convocatòries, Interines, PAMO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari