Moció per l’estabilització dels empleats i empleades públiques de llarga durada i concentració a Can Serra el 27 de maig

A TOTA A LA PLANTILLA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I ESPECIALMENT AL SEU PERSONAL INTERÍ,

El proper dia 27 de maig se celebrarà la sessió plenària ordinària d’aquest mes de la Diputació de Barcelona. En aquell Ple se sotmetrà a debat i votació una moció relativa a l’estabilització dels empleats i empleades públiques de llarga durada.

Els grups polítics de la Diputació s’hauran de posicionar públicament, doncs, en relació als punts que es proposen en la mateixa, que són els següents:

  • Que la Diputació de Barcelona declari públicament el seu suport a tots els empleats i empleades públiques temporals de llarga durada, d’aquesta i d’altres administracions públiques, en el marc de la Directiva 1999/70/CE i de la Sentència del TJUE C103/18, de 19 de març del 2020.
  • Que ordeni una auditoria per a realitzar una anàlisi de les situacions d’abús de temporalitat en la plantilla de la mateixa i es declari l’esmentat abús, tot avaluant l’impacte en la situació de les treballadores i treballadors afectats i la repercussió a les arques públiques.
  • Que suspengui temporalment les convocatòries de les places que s’identifiquin en abús de temporalitat i exclogui dels processos selectius totes les places ocupades per personal temporal en abús de temporalitat per part de la Diputació, mentre el Govern del Regne d’Espanya no aprovi les polítiques d’estabilització/fixesa que donin compliment a la Directiva 1999/70/CE, la Sentència del TJUE del 19 de març del 2020, i la jurisprudència relacionada del mateix Tribunal (cas Gondomar, etc).

Per aquest motiu, per a fer visible la problemàtica del personal interí en abús de temporalitat i donar suport a l’aprovació de la moció, us convoquem a tots i totes a una CONCENTRACIÓ aquell dia, A LES 11.45H, DAVANT LA SEU CORPORATIVA DE CAN SERRA (Rambla de Catalunya 126, BCN).

DES DE LES SECCIONS SINDICALS DE LA CGT I DE LA I-CSC FEM UNA CRIDA CONJUNTA A PARTICIPAR EN LA MATEIXA.

—-

Comunicat en PDF, per a descarregar: Clicant aquí.

Cartell per a difondre per xarxes: Clicant aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, Convocatòries, Interines, PAMO. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s