Acords presos a l’Assemblea General de treballadors i treballadores celebrada ahir a Urgell. Comunicat conjunt de les seccions sindicals de la CGT i de CCOO

Companys, companyes,

Us enviem amb el següent correu el comunicat conjunt que hem acordat difondre les Seccions Sindicals de CGT i CCOO per a informar sobre els acords presos en l’Assemblea General de treballadores de la Diputació realitzada ahir a l’Escola Industrial. El teniu en el PDF adjunt i també copiat a continuació, al final d’aquest correu.

És hora de plantar cara. Salut!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

—-

ACORDS PRESOS A L’ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES DE LA DIPUTACIÓ CELEBRADA AHIR A URGELL

Comunicat conjunt de les seccions sindicals de la CGT i de CCOO

A tota la plantilla de de la Diputació,

Us informem que a l’Assemblea General realitzada ahir al Recinte de l’Escola Industrial es van adoptar de forma col·lectiva DOS acords:

Primer:

 Mandatar als sindicats convocants d’aquesta Assemblea a tirar endavant de forma immediata un CALENDARI DE MOBILITZACIONS CONJUNTES adreçat a fer desistir la Diputació de suspendre els nostres drets i a garantir que els articles de l’Acord Marc i del Conveni posats en qüestió quedin assegurats.

Aquest acord es va prendre pràcticament per unanimitat dels i les assistents als dos torns de l’Assemblea (només amb dues abstencions al de la tarda).

Segon:

 Mandatar els sindicats convocants d’aquesta Assemblea a convocar una o diverses JORNADES DE VAGA en el cas que la Diputació porti al ple de forma unilateral la suspensió d’articles de l’Acord Marc i el Conveni sense que hi hagi hagut un acord previ en Mesa de Negociació per a assegurar els drets regulats en els mateixos.

Aquest acord es va prendre per una àmplia majoria dels i les assistents (un 64,5% de vots a favor d’aquesta proposta, sumant els vots del matí i la tarda).

Per tant, tenim un mandat d’Assemblea, i el compromís de les nostres Seccions Sindicals de tirar-lo endavant. Volem donar les gràcies i felicitar als companys i companyes per la seva assistència massiva, participació a la mateixa i per la implicació demostrada en la presa de decisions col·lectiva. Només la unitat de la plantilla, la unitat de les treballadores i treballadors en lluita, podrà fer que la defensa dels nostres drets i condicions de treball sigui efectiva, davant la pretensió de la Diputació de retallar-los saltant per sobre del dret a la negociació col·lectiva.

És hora, doncs, de mobilitzar-se. Fem una crida al suport mutu, a la solidaritat i a restar atents a les convocatòries que es facin durant els propers dies i setmanes, i a secundar-les de forma massiva.

Aprofitem per fer-vos saber que la Diputació ens ha convocat el divendres vinent a una nova reunió de Mesa General de Negociació per a tractar el tema. Us informarem puntualment de qualsevol novetat.

Salut!

Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO a la Diputació de Barcelona

20 de setembre de 2017

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comunicats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s